maanantai 12. maaliskuuta 2018

126. Miten meillä menee?

Moikka! Viimeisimmästä postauksesta onkin aikalailla neljä kuukautta. Näiden neljän kuukauden aikana ei ole niinkään ihmeellisiä asioita tapahtunut. Olen käynyt koulussa, töissä ja Syötteellä, joten tallilla en ole ehtinyt viettää paljoa aikaa. Joulukuussa kävin useampaan otteeseen tallilla, mutta ajan mennessä töissä ja koulussa, en ole tänne ehtinyt tai jaksanut mitään päivitellä. Joulukuun lopussa kävin pariin otteeseen maastossa niin yksin kuin porukalla. Pääsin käymään maastossa Diilillä, Elolla ja Tammalla. Maastot meni jokaisella ihan hyvin, mutta parhaiten Diilillä yksin.


Pääsin myös menemään Elolla itsenäisesti, jolloin kokeilin laukanvaihtoja ja yllätyin positiivisesti kun 4-vuotias poika osasi vaihtaa hyvin ilman puomeja apuna. En tosin alkanut kokoamaan Eloa kovinkaan paljoa, koska se on vasta niin nuori, eikä siltä voi vielä vaatia paljoa. Osa vaihdoista oli vauhdikkaita, mutta kivan rauhallisia pätkiä löytyi myös. Kerran myös pääsin pitkästä aikaa Paulan selkään. Menin sillä pellolla ja tavoitteena oli koota laukkaa. Kerran testasin lumen kylmyyttä ja pehmeyttä, kun satulavyö ei ollutkaan tarpeeksi kireällä, joten satula keikahti sivuttain. Siinä vaiheessa hoksasin, että jos Paulalta tippuu, jää se kiltisti viereen seisomaan ja ihmettelemään tilannetta. Paula kuumui pellolla, mutta oli kuitenkin ihan hallittavissa, vaikka olikin -20 astetta pakkasta. Miksulla kävin vain kävelemässä.


16. tammikuuta kävin vuoden ensimmäisen tunnin Elolla. Ruuna oli kuin tikittävä aikapommi, mutta loppua kohden ratsastus alkoi sujumaan jo paremmin. Tunnilla keskityttiin omaan istuntaani joka vaati hiomista niin pitkän ratsastustauon jälkeen. Seuraavan kerran kävin sitten Diilillä tunnilla 27.helmikuuta, jolloin kävin myös Miksulla maastossa. Maasto meni ihan hyvin ja Miksu osasi käyttäytyä kunnolla. Diilin kanssa tunnilla keskityttiin kokoamaan hevosta. Alkutunti oli aikalailla sähläystä, mutta loppua kohden alkoi oma ratsastus parantua, kun nappulat alkoivat löytyä.


1 kommentti:

  1. Kiva tällainen kuulumispostaus! :) Toivottavasti tuossa tippumisessa ei sattunut!

    VastaaPoista