maanantai 11. joulukuuta 2017

Joulukalenterinluukku 11. Keitä seuraan Instagramissa?

Nykyään yksi helpoimmista tavoista kertoa arjestaan, talleilusta tai hevosistaan on Instagram. Monilla Instagram-käyttäjillä on omat kriteerinsä, ketä alkavat seuraamaan. Niin on myös minullakin. Tässä postauksessa kerron kriteerit, millä perusteella alan seuraamaan eri tilejä hevoskäyttäjälläni (@teamkavioystavia) ja annan yhden esimerkkitilin.


  • Hyvälaatuset kuvat ja videot
Instagram-tilin pääpaino on kuvien ja videoiden laadulla. On paljon kivempi katsoa hyvälaatuisia kuvia, entä tärähtäneitä ja huonolaatuisia. Kaikki hyväksyy ne muutamat huonolaatuiset kuvat, sillä aina kuvaajaa ei saa ja joutuu itse ottamaan kuvan.
  • Kaverit
Monesti alan seuraamaan kavereita, jotka käyvät tallilla, varsinkin niitä, jotka käyvät Ylirannalla tai Ojalassa. On mukava vieläkin seurata mitä ihmiset tekevät tallilla tai tunneilla, varsinkin, kun tiedän itse hevoset. ja ponit. Ja varsinkin, kun itse olen joidenkin kavereiden kanssa, niin oma naama saattaa näkyä myös muiden tilillä.
  • Esteratsastus
Itse olen enemmän esteratsastaja entä kouluratsastaja, vaikka Miksun kanssa mennään enimmäkseen koulua. Ehkä esteissä kiehtoo se, että pääsee vauhdin huumaan eikä hienosäätöä.

  • Päätähtenä lämminverinen
Monilla on se oma rotunsa, ja itselläni se on lämminverinen, kun niiden kanssa touhuan aika paljon. Lämminveriset on moensti "projekteja", vaikka miksei suomenhevonenkin voi olla projekti, mutta enemmän näkee ilmoituksia, kun lämminverinen myydään projektiksi.


  •  Muutama päätähti
En yleensä ala seuraamaan Instagram-tilejä, joiissa esiintyy monia hevosia. Itselläni on yksi päätähti ja kaksi "sivutähteä". Tosin, jos tiedän kyseiset hevoset, se on ihan ok, mutta jos en tiedä kyseisiä hevosia ja hevoset vaihtuvat, ei kiinnostus riitä tiliä seuraamaan.

  • Aktiivinen
Aktiivisuus on tärkeää, jotta pysyy mukana. Jos julkaisee esimerkiksi yhden kuvan viikkoon, se ei miellytä minua (kaverit sitten erikseen). Saatan saada tunteen, että tilin käyttäjällä ei kiinnosta julkaista kuvia, niin onko sitä sitten järkeä enään seurata? Mutta jos on liian aktiivinen, 2-6 kuvaa päivässä, niin se saattaa jo olla liikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti