lauantai 9. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukku 9. Summer Bucket List - Onnistuiko vai ei?


🌸Hyppää maastoesteitä
-Onnistui! Miksu ei ollut teräskunnossa vielä alkukesästä, vaan vasta syksyä kohti mentäessä kunto kasvoi ja lihasta kertyi. Kuitenkin alkukesästä aloin pikkuhiljaa ottamaan treeniin mukaan puomeja ja kavaletteja, jonka jälkeen ristikkoja. Kentällä oli tukkieste, pieni sellainen, mutta hypättiin se pari kertaa.  Syksymmällä käytiin maastossa hyppäämässä maastoesteitä.


🌸Käy ainakin kahdessa valmennuksessa
-Ei onnistunut. Kesällä mm. treenasin Miksua, kävin reissussa ja olin kaksi viikkoa töissä, joten aika ei enää riittänyt käymään tunneilla. Ehkä se oma motivaatio tunneilla käymiseen vähentyi aika paljon, sillä halusin mennä Miksulla aika paljon ja niin tein.

🌸Käy töissä ja tienaa rahaa
-Onnistui. Olin kesällä Ylirannan ratsutilalla heinäkuun ensimmäisellä ja viimeisellä viikolla töissä. Olihan se vähän rankkaa, mutta varsinkin viimeisellä viikolla oli hauskaa.


🌸Ratsasta ainakin kahdella eri hevosella, kellä et ole aikasemmin mennyt.
-En onnistunut. En oikeastaan kesän aikana ratsastanut kellään muulla kuin Miksulla. Kerran Hitillä ja Äksyllä ja kerran Pekalla. Uusilla tuttavuuksilla menin keväällä ja syksyllä.

🌸Käytä Miksua uittamassa
-Onnistui. Ekalla kerralla en saanut sitä veteen selästä käsin ollenkaan, mutta sen jälkeen sain. Monesti käytiin syvällä polskimassa, pari kertaa meinasin tippua, mutta hauskaa molemmilla oli joka kerralla.


🌸Käy yömaastossa
-Tämä onnistui tai ei onnistunut, riippuu miten sen ajattelee. Kävin seikkailuleiriläisten kanssa yömaastossa, mutta itse en ollut hevosen selässä, vaan kävelin vierellä.

🌸Kokeile mennä ilman varusteita
-Onnistui. Menin ilman varusteita Miksulla sen tarhassa. Kenttä on kuitenkin sen verta suuri, niin oltiin pienemmässä aidatussa tilassa ihan vain turvallisuuden takia, että jos sattuukin jotain.


🌸Käy kuvaamassa ainakin yhdet kisat
-En onnistunut. Päivin kisahoitajana kuvasin monia kisoja, mutta kokonaiset kisat kuvasin vasta syksyllä, kun Ylirannalla oli estekisat.

🌸Ota paljon kuvia
-Onnistui. Eniten kuvia tuli otettua raveista, joissa kävin kesän alussa ja Ylirannan viimeisellä seikkailuleirillä, jolloin kuvia kertyi yli 2000.

🌸Vietä kavereiden kanssa aikaa tallilla että muualla!
-Onnistui. Kävin parhaan ystäväni kanssa kesällä reissussa Etelä-Suomessa. Ja muutenkin olin kotona kavereiden kanssa. Tallilla olin monestikin kavereiden kanssa.

🌸Käy ajamassa ponilla tai hevosella
-Onnistui. Sain ajaa Ainoa, kun olin töissä Ylirannalla. Muuten ajoin viimeksi keväällä Lilillä, kun oli vielä lunta.

🌸Tee yhteinen uusi ennätys Miksun kanssa.
-Onnistui. Ennätykseksi saatiin 85cm, mutta vähän syksymmällä hyppäsimme ennätykseksi 90cm!


🌸Opeta Miksu hyville tavoille
-Tämän voisi loppujen lopuksi laittaa onnistumiseksi, koska Miksu oppi olemaan asiallisemmin muiden ihmisten läsnäollessa ja muutenkin. Onhan siinä vielä tekemistä, mutta kaikki aikanaan.

🌸Hyppää esteitä pelkällä riimulla
-Onnistui. Tämä taisi olla ensimmäisistä asioita, mitä suoritin listasta. Riimulla hyppääminen oli hauskaa, mutta ohjaaminen ja jarru olivat vähän hakusessa.


🌸Hyppää yli 70cm ilman satulaa
-Onnistui. Hypättiin ilman satulaa lopuksi 85cm, joka taisi olla viimeisiä hyppyjä ilman satulaa, koska oli hyvä aika treenata  Miksun kuntoa ja lihaksistoa myös sileällä.


🌸Juoksuta, irtohypytä tai irtojuoksuta Miksu
-Onnistui. Juoksutusta tehtiin aina välillä mielen virkistämiseksi. Irtojuoksutin kerran, enkä sen jälkeen ole sitä tehnyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti