lauantai 9. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukku 8. Linkkaa blogisi

Pahoittelut, että luukku tulee myöhässä.  Välissä sitä vaan ihmettelen, että miten tämä aika meneekin näin nopeasti, välillä vähän liiankin nopeaa. Mutta eiköhän mennä ihan postauksen pariin? Tosiaan, tämän päivän aiheena on linkata oma blogi, tai sitten jonkun muun blogi.Pari ehtoa minulla on, että minkälaiset blogit huomioin ja samalla pieni tehtävä:

 • Sinun ei tarvitse olla lukijani, mutta tietenkin se on suositeltavaa, että näet milloin julkaisen linkkaa blogisi- tulokset. 
 • Blogin täytyy olla hevosblogi (Saa olla myös blogi, jossa esiintyy muutakin, mutta pääpainotteisesti hevosblogi)
 • Blogia linkatessa, kysy yksi tai niin monta kysymystä kuin haluat. Otan mukaan vain ne blogit, joissa on kysymys mukana. 
 • Pienen esittelyn saa kertoa, mutta ei ole pakko :)

6 kommenttia:

 1. aloittelijastakilparatsastajaksi.blogspot.fi
  Mitkä ovat tavoitteesi blogin suhteen?

  VastaaPoista
 2. https://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi Mitkä ovat ensi vuoden tavoiteesi ratsastuksen suhteen?

  Blogin takan on nuori, vuonna -90 syntynyt 100% hevoshullu nainen. Blogissani kerron ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella.

  Ratsastuksen aloitin 9-vuotiaana ratsastusterapiassa. Lopetettuani ratsastusterapian siirryin Siuntioon tuttujeni luokse ratsastamaan heidän aaseillaan. Myöhemmin siirryin Seijan tallille.

  Vuoden 2009 tammikuussa minua pyydettiin Special Olympics valmennusrenkaaseen. Ratsastin kerran- kaksi viikossa ja osallistuin valmennusleireille Huittisissa, noin seitsemän kertaa vuodessa. Kilpailuihin osallistuin noin kolme kertaa vuodessa, vaan taitojen kasvettua tahti kiihtyi.

  Vuonna 2010 vaihdoin tallia Pikkupihlajaan, siellä myös tapasin Paulin. Olen kisannut Paulilla, koulussa ja esteillä. Painostan kouluun enemmän ja esteitä hyppään ihan vain harrastuksena.

  Minut valittiin vuonna 2014 Special Olympics joukkueeseen. Kilpailut olivat vuonna 2015, Los Angelesissa ja siellä voitin kolmesti kultaa.

  VastaaPoista
 3. http://maijunhevoselamaa.blogspot.fi/?
  Vaikein asia mitä olet treenannut hevosen kanssa?:)

  VastaaPoista
 4. http://baypearl.blogspot.fi
  Helmiäkin parempaa ovat vain painonsa arvosta kultaa olevat hevoset! Suomenhevoskasvatusta, epätoivoista räpiköintiä jota ratsastukseksi sanotaan, sekä rempoilua koulun, tallin ja aikuiselämän velvotteiden välillä.


  Mikä ratsastuksessa tai hevosharrastuksessa pelottaa/jännittää eniten?
  Parhaimmat muistosi hevosten kanssa?
  Oletko koskaan kokeillut hiihtoratsastusta?
  Mikä on tulevaisuuden haaveammattisi?

  VastaaPoista
 5. elaimetsydammessa.blogspot.com

  Mitä tavoittelet ratsastusksessa?
  Mikä bloggaamisessa on parasta?
  Minkälaisia haasteita on ollut blogin yllöpidossa?

  VastaaPoista
 6. nompunheppaelamaa.blogspot.fi

  Blogini kertoo 05 syntyisen heppoihin hurahtaneen tytön seikkailusta Hakamaan tallin ympäristössä. Käyn ratsastamassa noin kerran viikossa Hakamaan tallilla ja kirjoitteleen sieltä blogiini.

  VastaaPoista