lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukku 16. Q&A Vastaukset osa 1

Vaikein asia, mitä olet treenannut hevosen kanssa? 
-Hevosesta riippumatta, olen monilla eri tasoisilla hevosilla treenannut eri liikkeitä, mutta ehkä haastavinta tähän mennessä on ollut saada Hitti asetettua! Keväällä sain sitä jo vähän asetettua sisäänpäin, mutta siihen se sitten jäikin! 

Oletko koskaan kokeillut hiihtoratsastusta?
-Valitettavasti en, mutta haluaisin! 

Mikä on tulevaisuutesi haaveammatti?
-Oikeastaan en tiedä. Hevosista en halua tehdä ammattia, vaan pitää sen harrastuksena. Jokin tutkija olisi ihan kiva, mmutta minun matikalla sinne en varmaan pääse. 


Parhaimmat muistosi hevosten kanssa?
-Tietenkin uittoreissut, hyvät treenit, mutta parhaimpiin muistoihin kuuluu se, että sain Miksun luottamaan itseeni enemmän kuin muihin!

Mikä ratsastuksessa tai hevosharrastuksessa jännittää/pelottaa eniten? 
-Voin sanoa ainakin, että Ojalan Lily. Sitä pelkään enemmän kuin Miksua :D. Mutta tietenkin se, että jos satun tippumaan pahasti tai jäädä hevosen jalkoihin, jonka jälkeen en enään voisi olla tekemisissä hevosten kanssa tai ratsastaa. 

Mitä tavoittelet ratsastuksessa?
-Kehitystä kaikista eniten. Ja tietenkin kehittyä mahdollisimman pitkälle ja jossain vaiheessa päästä jopa kisaamaan! 


Mikä bloggaamisessa on parasta? 
- Kun voin laittaa postaukseen niin monta ihanaa kuvaa ja kertoa omista kokemuksista ja päivistä, mikä menee hyvin tai huonosti. 

Minkälaisia haasteita on ollut blogin ylläpidossa?
-Postauksien teko. Lukion ohella itselleni ei oikein jää aikaa kirjoittaa, tai ainakin nyt ei ole ollut mitään kummempaa kirjoitettavaa, kuin joulukalenteri, jossa tulee muita postauksia kuin normaalisti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti