tiistai 1. elokuuta 2017

111. Minne tuulet kuljettaa?

Moikka! Viime postauksessa en vielä alkanut kertomaan mitään kuulumisia, sillä halusin tehdä siitä ns. Oman postauksen. On olemassa huonoja, että hyviäkin uutisia, ainakin tällä hetkellä. Mutta alkuun kerron vähän viime viikosta.


Sunnuntaina saavuin Ylirannalle pari minuuttia ennen kuutta. Tehtiin vielä illalla iltatalli. Maanantaina olin illassa, joten ehdin kuvata leiriläisten tuntia. Vaikka olin jo neljän aikoihin töissä, kuvasin niiden toisenkin tunnin. Tiistaina olin aamussa, tehtiin aamuhommat ja illalla oli vapaata. Kuvasin sitten leiriläisten tuntia. Sama toistui keskiviikkonakin. Samalla pääsin ottamaan Rebeckasta ja Melviksestä kuvia. Keskiviikko iltana käytiin Ellan, Julian ja Essin kanssa ottamassa ensin Milkasta kuvia, jonka jälkeen Melviksestä.  Päästiin takaisin sisälle vähän jälkeen kymmenen.

C. Ella
C. Ella
Perjantaina kuvasin vielä leiriläisten leirikisat, koska jouduin jäämään Sallan kanssa iltaan. Perjantaina vähän päivemmällä, Melvis ja Lassi haettiin uuteen kotiin Rovaniemelle. Tehtiin sitten normaalisti iltatalli.
Ylirannalle on myös tosiaan syntynyt kolme ihanaa orivarsaa Rosannille, Nisselle ja Garsulle. Jokainen kolmesta varsoista on mukavan uteliaita ja tietenkin söpöjä!
Loppuviikosta Anne päätti, että Kami päästetään vihreille laitumille. Kami ei ole mulle loppujen lopuksi tärkeä hevonen, mutta kyllä sitä ikävä tulee. Kami omasi mahtavan luonteen ja oli kiltti kaikille.
Rest in Peace❤ Kamikatze -1.8.2017


3 kommenttia:

 1. "Vaikka olin jo neljän aikoihin töissä, kuvasin niiden toisenkin tunnin." Toivottavasti oli kaikki työt sitten hyvällä mallilla.
  "Keskiviikko iltana käytiin Ellan, Julian ja Essin kanssa ottamassa ensin Milkasta kuvia, jonka jälkeen Melviksestä. Päästiin takaisin sisälle vähän jälkeen kymmenen." Kun on töissä, varsinkin isosena, niin pitäisi muistaa olla vastuullinen, ois voinut vaikka sattua jotain. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, illassa meillä ei ollu mitää erityistä tekemistä, joten kiire ei ollu mihinkään. Meitä oli onneksi neljä muuta töissä. Ja tallin hepat tuntienn niin ovat rauhallisia+ meillä oli lupa Annelta ottaa kuvia 😌

  VastaaPoista
 3. Nuo varsa kuvat😍

  hullujenmatkassa.blogspot.fi

  VastaaPoista