perjantai 23. kesäkuuta 2017

108. Historiankirjat sekaisin

Ollaan tässä kuukauden aikana kokeiltu paljonkin erilaisia asioita Miksun kanssa, kuten uittamista, erilaisten esteiden hyppäämistä, juoksutusta ja kahlaamista. Edellisessä postauksessa kerroin meidän hyppytreeneistä ja epäonnisutneesta uittoreissusta. Pari päivää hyppytreenien jälkeen hyppäsin uudelleen, vaikka perimmäinen tarkoitus ei edes ollut hypätä, vaan mennä kevyesti koulua. Kenttä oli täynnä esteitä, eikä mulla ollut kunnon ratsastusvaatteita, joten mun oli vähän niinkuin pakko mennä ilman satulaa. 

c. Anni
Kentällä sitten normaaliin tapaan verkkasin Miksun ja otin pari testi hyppyä pienelle ristikolle. Kun hypyt sujui sille, tulin ristikko-okserin pariin kertaan. Otin sitten vielä muutamat kiellot korkeammalle okserille, koska en uskaltanut ratstastaa sitä eteenpäin. Päästiin kuitenkin okseri pariin otteeseen yli, ja Anni sai videolle kun Miksu siis laukkaa laukkaa. On se toki ennenkin laukannut, mutta tällä kertaa tunsin sen olevan laukkaa, eikä sitä kuuluisaa Miksun ravi-laukka sekoitusta.

c. Salla

Tällä viikolla en päässyt päivystämään, koska mun scootteri meni torstaina rikki. Ajateltiin, että se toimii, kun torstaina loppumatkasta toimi, mutta pääsin 8km kotoa ja scoba irtisanoi itsensä. En sitten mennyt ollenkaan. Tiistaina kävin sitten liikuttamassa Miksun. Ajattelin vähän vaihtelua ja juoksutin sen apuohjilla. Samalla testasin Miksua, että miten se reagoi ääniapuihin ja ymmärsi ne hyvin. Ainoastaan käynnistä totaalinen pysähdys ei onnistunut ja ravista käyntiin siirtyminen näytti tönköltä. Samalla tässä parin kuukauden aikana kun Miksulla olen mennyt, että Miksu on paljon kivempi mennä ilman satulaa. Satulan kanssa se alkaa höpöttämään liikaa, eikä keskity olennaiseen vaan kaikkeen epäolennaiseen. Tällä viikolla tarkoitus on vielä käydä hyppäämässä, kun scobakin saatiin korjattua.

c. Anni
Torstaina (15.6) kävin Äksyllä Ellan ja Hitin kanssa maastossa. Ja oli kivaa, ehkä vähän kuuma. Muutamat pukkirodeot tuli samalla, kun Äksy ei päässyt Hitin edelle. Kesätyötkin alkaa mulla pian, eli menen leiri-isoseksi Ylirannalle heinäkuun ensimmäiselle esteleirille (3.7.-7.7) ja toiselle seikkailuleirille (24.7.-28.7). Alla olevassa videossa on viime viikolta muutama videopätkä. 


4 kommenttia:

 1. hyvä postaus ja oli kiva kun olit lisännyt loppuun vielä videon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo vihdoin opin upottamaan videon tännekkin 😊

   Poista
 2. Teksti sinänsä hyvää, mutta lyhyttä sekä puhekieltä näkyi todella paljon. Kiva video, hyvä postauksen lopetus! :) Kuvista itse poistaisin reunat ja vaihtaisin kuvakooksi erittäin suuren. Blogin sivupalkki olisi hyvä sekä tausta hieman sekava.

  VastaaPoista