maanantai 10. huhtikuuta 2017

#100. Kuulumisia

Moikka! Kohta talvi on takana ja kesä jälleen edessä🌸. Oon tehny kalenterin itselleni, jotta tiedän mitä on milloinkin. Oon "suunnitellut" joitakin juttuja etukäteen ja niitä yritän noudattaa. Ja tosiaan tän kuun lopussa alan taas päivystämään Ylirannalla, siihen mun maanantait kuluvatkin.

         Kuluneen viikon aikana ei oo tapahtunu oikeastaan mitään ihmeellistä. Sunnuntaina kävin kuvaamassa Ylirannalla koulukisoja, ja niiden jälkeen oltais Leenan kanssa ratsastettu, mutta suunnitelmiin tuli muutos ja ei loppujen lopuksi ehitty. Kävin tosin kuvaamassa poneja ja Ylirannan varsaa, Toivoa.
t. Suprice

t. Ludwiga

t. Lotta

o. Fine Dancer

Rebecka ja Roope🌸
Hannes ja hassu Sampsa 🌚

Blogin puolelle on tulossa yksi tai ehkä kaksikin uutta hevosta. Kaverini Ella kysyi, että haluaisinko alkaa viikolla liikuttaa Hittiä.(joka on siis Ellan hevonen) Hitti on 13-vuotias lämminveritamma. Hitistä en vielä paljoa tiedä, mutta vaikuttaa todella kivalta. Sen kanssa voin tehdä enemmän (ratsain) kuin Miksun kanssa, mutta senkin kanssa edistytään koko ajan. Hittiä menen torstaina  koulun jälkeen kokeilemaan. Jospa siitä tulisi mulle toinen liikutusheppa. Kunhan pääsen tammaan tutustumaan paremmin, teen sille myös oman sivun, jossa on sen tiedot. Ja tosiaan Hitti on yhtä kaukana kuin Miksukin, mutta vain eri suunnassa. Miksun liikuttamista en aijo siltikään lopettaa Miksun liikuttamista. (Hitin kuva Ellan instagramista)

t. Hit Amber

Miksun kunto on alkanut pikkuhiljaa parantua ja meidän välinen luottamus kans. Viime ratsastuskerralla päätin, että alan aikalailla joka kerralla mennä apuohjilla. Mutta sillon en voi mennä päitsillä, vaan ihan suitsilla. Syy siihen on se, että saisin Miksun käyttämään sen lihaksia oikein, saisin sen kaulaa ja selkää pyöreemmäksi, samalla se kulkisi 'muodosssa' eikä pää taivaissa niinkuin yleensä. Ravissa Miksun pää melkeimpä automaattisesti nousee ylös, niinkuin ravureilla yleensäkkin. Samalla itse opin niiden käyttöä. Kun pihat on todella märät ja vettä on joka paikassa, niin oon totuttanut sitä jo pikkuhiljaa veteen, kum ainakaan syksyllä se ei oikein lätäköistä uskaltanut mennä ja mulla on aikomuksena tai 'tavoitteena' käyttää Miksua uittamassa kesällä, kunhan säät lämpenee ja itsekkin tarkenee käydä uimassa. Jos ei muuten niin oon sen vierellä muutaman porkkanan kanssa, jotta tietää tekevänsä oikein ja pääsisi vesipelosta pois.

r. Luikon MadMax

Ja vielä sadannenpostauksen kunniaksi, te saatte laittaa kommentteihin teidän Hevosinstagram-tilejä, joista valikoin 10 parasta perusteluineen! Muistathan vähän kertoa vähän tilistäsi ennen julkaisia. :) Kuka tahansa voi kommentoida oman Ig:nsä, mutta kunhat kuvat ovat hyvä laatuisia. Ei haittaa jos muutama kuva ei ole kovin hyvälaatuinen, mutta kummiksi suurimmaksi osaksi! 

10 kommenttia:

 1. Hyvää tekstiä ja torstaina tulee kivaa ;) ja heppaig arvatenkin @team.lamminveriset

  VastaaPoista
 2. @team_karvakorvat Kirjoitan tililleni ratsastuksista ja aina välillä sinne tulee kisoja. Tililläni on melkein koko ajan ainakin yksi arvonta kuva XD

  VastaaPoista
 3. esteratsastajanalun ja 10vee latvialaistamman taipaletta jonnekin kauas ja korkealle... @teamloksare

  VastaaPoista
 4. Mun heppaig on @klockas.elliot. Sinne päivittelen mun vuokraponista Elliotista ja pyrin laittamaan mahdollisimman paljon hyvä laatuisia järkkärillä otettuja kuvia :)

  VastaaPoista
 5. @teamsamettiturvat ja säähä kyllä tiiät mut tungen sinne paljon kamkamii ja kaikkee muutaki, kerron tunneista ja kisoista yms:) tosin uus tili vasta mutta juup

  VastaaPoista
 6. @miranheppaig kerron treenailusta kahden vuokrahevosen kanssa, joiden kanssa kisaan ja valmennaudun säännöllisesti:)

  VastaaPoista
 7. @porkkananvoimalla

  Kuvia ja videoita oman tallin ympäriltä. Päärooliin alkaa pikkuhiljaa astua oma nuori pienhevosruuna, jonka kanssa tähdätään tulevaisuudessa paremman luokan harrasteluun ja pieneen kisailuun. Mukana myös muita poneja ja pari omaa aasia!

  VastaaPoista
 8. @hymyillenhuomiseen

  Päivittelen tilille kuvia mm. liikutushevosistani ja jos satun kuvailemaan esim. hevostapahtumissa. Kuvat ovat pääasiassa järjestelmäkameralla otettuja.

  VastaaPoista
 9. @m.heppaig

  kohta 14 vuotias tyttö Pohjois-Suomesta

  Päivittelyjä muutaman vuokrahevosen kanssa touhuiluista. Tällä hetkellä painottuu kouluratsastukseen, mutta kiinnostus enemmän esteissä. Tarkoitus palata takaisin kisakentille heti mahdollisuuden tultua! :)

  VastaaPoista
 10. @team.huida

  Tilille tulee päivityksiä ratsastustunneista ja on painottunut enemmän kouluratsastukseen. Tilillä tulee kuvia eniten -07 syntyneestä Ratsuponista nimeltä Suffeli.

  VastaaPoista