perjantai 3. maaliskuuta 2017

#95 Kuulumisia

Moikka! Tällä hetkellä oon jo parantunut meidän Ylläs-reissun jäljiltä, kun olin vajaa viikon kuumeessa. Samalla mulla saattaa olla lonkassa murtuma. Jos murtuma siellä on niin se on pieni, hyvälaatuisenen ja se paranee itsekseen, mutta siihen menee aikaa. Murtuma tuli siitä, kun menin Ylläksellä semi-isosta hyppyristä, mulla petti tasapaino ja tulin oikea olkapää edellä maahan. Kuumetta mulla on ollut viikon sisällä korkeimmillaan 39.6 astetta (keskiviikkona). Samalla mulla on kyynerpäässä iso mustelma ja oikeassa jalassa kolme mustelmaa! Kuumeen vuoksi en ole tällä viikolla päässyt liikuttamaan Miksua, mutta onneksi mun kaveri Julia liikutti sen.
Miksun viimeksi kävin liikuttamassa viime viikon maanantaina, koska tiistaina en ehtinyt kun lähdettiin ajamaan Ylläkselle. En kirjoittanut siitä mitään blogin puolelle, vaan heppainstagramiin, siitä mitä tein ja miten meni. En koe järkeä kirjoittaa niistä kerrosita tänne, koska siitä tulisi aika lyhyt. Maanantailta kirjoitin näin:

"Kävin tänää poikkeuksellisesti liikuttaa Miksun, koska lähen huomenna Ylläkselle enkä ehtis sitä huomen liikuttaa. Tallille menin kuudeksi, siitä 20min ja olin jo ratsastamssa. Olin niin laiska enkä jaksanut laittaa Miksulle suitsia, joten menin pelkillä päitsillä! Tein paljon ympyröitä, väistöjä ja Miksu meni tosi hyvin! Aluksi se sähläs mutta loppua kohden rauhoittui💗 Otin vaa yhen ravipätkän, sillä mulla oli nii liukkaat housut ja en tienny millane alusta kentällä oli ku en nähny sitä ku siinä oli 10cm lunta. ❤ Oon nii ylpee ruunasta😌💗 "
Oon alkanu luottamaan ruunaan enemmän ja se näkyy myös meidän varustuksessa. Ollaan menty nyt pelkillä päistsillä ja ollaan opeteltu menemään kaulanarulla, joka ei ole niin hyvin vielä onnistunut. Tuolloin maanantaina uskaltauduin ottamaan myös snäp-videon Miksun selästä! Yleensä Miksu on lähtenyt vain menemään lujempaa ja lujempaa, mutta nyt se pysyi ihan hyvin hallinnassa! Oon tässä kuukauden aikana huomannut sen, että jos mulla on joku muu mukana tai ympärillä on parikin ihmistä, Miksu ei tykkää siitä ja sen näkee näykkimisenä ja seinän potkimisena karsinassa. Mutta aina kun olen yksin niin ei se tee mitään. Korvat höröllä vaan seisoskelee kiltisti.  


Tätä postausta tehdessä tuli mieleen, että mitä jos tekisin Q&A-postuakset? Eli tämän postauksen kommentteihin laittaisitte kysymyksiä, joihin vastaisin hiihtoloman jälkeen? Kysymyksiä saa laittaa myös instaan, snäppiin ja sinne mistä minut löytää. Kysymykset saa liittyä melkein mihin tahansa. Kommentoida voi nimellisenä tai anonyyminä! Ei muuta kuin kyselemään! :)

1 kommentti: