maanantai 16. tammikuuta 2017

#90 KuulumisiaMoikka! Siitä on taas jonkin aikaa kun viimeksi olen kirjoittanut. Ihan aluksi sanon, että sain eilen motivaation vähän korjailla ulkoasua , mun ja Miksun sivua, sillä eipä muutakaan tekemistä oikeastaan ollut. Ulkoasu jäi vielä eilen vähän kesken mutta tänään/huomenna sen todennäköisesti korjaan. :)Tosiaan tällä hetkellä koulu (ja Netflix) vie mun arkiajan, kun kuiteskin käyn peruskoulun viimeistä vuotta ja haluan kuitenkin panostaa kouluun, jotta saan mahdollisimman hyvän keskiarvon, vaikka todennäköisesti lukioon haen. Alunperin olin hakemassa Pudasjärven OSAOon, koska hevosalan perustutkinnon voi suorittaa siellä ja se olisi ollut tarpeeksi lähellä meitä. Aloin harkita ja miettimään asiaa enemmän ja totesin, että hevosista ei taida tulla mulle ammattia, joten taidan lähtä lukioon. 

 Blogi ei ole jäämässä todennäköisesti tauolle. Vaikka kävin viimeksi ratsastamassa Ylirannalla Melviksellä ja Nopsalla. Eli viimeksi viime vuonna marraskuussa. Onhan siitä aika kauan aikaa, mutta silti olen selvinnyt. Nyt talven aikana (tähän mennessä) olen katsellut paljon kuvia keältä ja edellisiltä vuosilta. Sieltä on löytynyt mitä ihmeellisimpiä kuvia, joiden olemassa oloa en ole edes muistanut. Voisin ladella kaikki ne kuvat, mutta en ihan kuiteskaan viitsi, koska kuvia on niin paljon. 

Ehkä tärkeimpänä ilmoituksena on se, että alan liikuttamaan taas Miksua Ojalassa. Sillä on kuitenkin vielä niin huono kunto ja se on niin vanha, joten sillä ei mitään ihmeellisiä asioita tehdä, vaan se on enimmäkseen humputtelua ilman satulaa ja käynti työskentelyä. Yritän joskus saada sinne kuvaajan, vaikka siellä on jo illalla aika pimeetä, joten kameralla kuvia ei ainakaan saa. Mitä mieltä ootta uuesta bannerista ja ulkoasusta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti