torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 11 Kysymyksiin vastaukset

Moikka! Olen pahoillani, että postaukset ovat jääneet. Syynä siihen on koulun käynti ja se menee valitettavasti bloggaamisen edelle. Kysymyksiä tuli jonkin verran mutta eiköhän tästäkin selvitä.

Haluaisitko oman hevosen? Millaisen? Millainen on ollut suosikki tuntihevosesi? 

Oma hevonen olisi kiva. Ja se olisi perusluonteen omaava kiva hevonen, jolla on estekapasiteettia. Mulla ei oo ollu suosikkit untihevosta. :)


Mitä sarjoja oot kattonut? 
-No Supernatural, Charmed, Teen Wolf, Vampyyripäiväkirjat, DC's Legends of Tomorrow, The Originals,  Timeless, olipa kerran ja muota joita en muista.

Jos saisit Ylirannalta oman hevosen, kuka se oisi? 
Se olisi varmaan Stokkis! 😊

Kellä kaikilla oot hypänny? 
Merry, Hessu, Lulu, Piitu, Jojo, Tomppa, Roope, Lyyli, Pekka, Kimble, Lily, Paavo, Topi, (Nopsa), Stokkis, Elmo, Jäpä ja Samppa (kait)Aivan mahtavan näköstä kyllä. 


Seurusteletko? 
En

Mikä on korkein este jonka oot hypänny
80cm Roopella ja Topilla. 

Mikä on lempi hevosrotusi?
Puoliveriset ja risteytykset on kivoja :)

Kuka on paras Ylirannan poni? Entä hevonen? 
Kaikki ponit on ihan kivoja, mutta jos yks pitäs päättää niin Elmo ja hevosista Stokkis ja Melvis on kivoja :)Kellä kaikilla Ylirannan hevosilla oot menny? 
Alma, Elmo, Stokkis, Tomppa, Melvis, Pasi, Sanppa, Pate, Heppu, Lassi, Roope, Nopsa, Veli, Rosa, Garsu ja Osku. Laitumelle ja sieltä pois, Nii Siru ja Quu. Ja lähteneistä sit Jäpä ja Ruudi.

Ketä kaikki tiiät et on lähtenyt Ylirannalta? 
No ainaki Jäpä, Ruudi, Valto, Pili, Jogi, Ninni, Gemmi, Veikko, Musta-Helmi, Make, Eemeli, Hanna, Helmi, Börje (ikinä nähnykkää mut tiiän sen), Jussi, Topi, Taru, Olli ja Justus nyt ainaki :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti