torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 1 Linkkaa blogisi

Nyt se joulukuu lähti käyntiin! Aloitetaan ensimmäinen päivä linkkaa blogisi-postauksella, kuin moni muukin.
Noniin! Nyt teidän kaikkien, joilla on oma blogi saavat linkata oman bloginsa tuonne alas kommentteihin!. Mielellään kommentoija olisi blogin lukija, mutta se ei ole pakollinen! ☺Aikaa linkata on kymmenen päivää eli 10.12 asti. Kerro samalla vähän blogistasi ja siitä saako banneriasi käyttää tulevassa esittely postauksessa! :) 

25 kommenttia:

 1. http://anselminaskeleet.blogspot.fi/?m=1

  Ensi kuussa 18v omistaja, ja ensimmäinen oma hevonen, 5v torinhevos ruuna Admiral, tutummin Anselmi. :)
  Yhteistä matkaa ei ole kertynyt vielä edes kahta kuukautta, mutta vastoinkäymisiä on jo kerennyt tulla vastaan ontumisen ja sädemädän muodossa. Blogissa pääset seuraamaan meidä yhteistä taivalta tavoitteena kisakentät, ja elämää nuoren ja vielä osaamattoman hevosen kanssa! :)

  Ja banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 2. http://clipyourmind.blogspot.fi/
  Blogini on aika tuore! Pääsääntöisesti blogini sisältö on hevosharrastustani, sekä harjoitusta tulevaa ammattia varten. Olen siis valmistuva media-assistentti. :) Monipuolista materiaalia, sillä videoitakin näkyy! ps. Itsellänikin pyörii joulukalenteri!

  VastaaPoista
 3. http://momentsofourlifee.blogspot.com koira-ja valokuvausaiheinen blogi. Blogi kertoo iloisen cockerspanielipojan-elämästä. Blogi on sutkoht uusi, mutta ideoiden iskiessä postauksia tulee :)

  VastaaPoista
 4. my-finest.blogspot.fi
  Blogissani kerron elämästäni ensimmäisen oman hevoseni kanssa. Valmentaudumme säännöllisesti, ja aloitellaan paraikaa kisauraa :)
  Ja saa käyttää banneria!

  VastaaPoista
 5. katkottujaoksia.blogspot.com
  21-vuotias ratsastuskouluoppilas kertoilee tunneista ja kisoista,mukana myös yksityisiä hevosia ja itsenäistä ratsastusta. Välillä kuvapostauksia hevostapahtumista. Postaan noin kerran viikossa, välillä harvemmin tai useammin. Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 6. Blogini kertoo treenailusta ja kisailusta kenttäratsastuksessa kahden suokkipojan kanssa. Molemmat suokit ovat perheemme omia kasvatteja, ikää herroilla on 6 ja 8 vuotta. Yhdessä treenaamme kohti suomenhevosten kenttämestaruuksien mitaleja :) Banneria saa käyttää.

  http://greeneventer.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. http://keltamustat.blogspot.fi/

  Blogi keskittyy nuoren vuonohevosoriin edistykseen ja iäkkään shettistamman eläkepäivien mielekkäänä pitämiseen. Jonkin verran käsitellään myös ratsastuskoulutunteja ja harrastemielessä käytyjä valmennuksia/harjoituskisoja. Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 8. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi
  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään.

  VastaaPoista
 9. http://braveava.blogspot.fi/

  Blogissani kerron elämästäni oman nuoren kilpahevostamman Ettanin kanssa. Mukaan mahtuu niin kilpailuja, valmenuksia kuin erikoispostauksia. Tähdätään isoimpiin luokkiin esteratsastuksessa.

  Banneria saa toki käyttää :)

  VastaaPoista
 10. rennostiravaillen.blogspot.fi
  Blogi kertoo vuokrahevosestani Super Platiniumista ja hieman muistakin hevostouhuista. Platinium on kohta 7-vuotias lv ruuna, joka toimii niin ratsuna, kuin ravurinakin. Harrastan Platiniumin kanssa maastotaitoratsastusta, eli periaatteessa hevonen koitetaan opettaa esim. pressun ylitykseen tai postilaatikon katsomiseen.
  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 11. http://ponihaaveilija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. http://tallintarinoita.blogspot.fi

  Blogia tähdittää monenkirjava joukko touhukkaita eläimiä. Kaksi maastoheppaa, agilityvuohia, kissoja, koira, kaneja ja kana. Postauksia aina ratsastuksesta vuohiagilityyn. Blogissa pyörii kanssa joulukalenteri... ;)
  Ai niin ja banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 13. http://janinasstory.blogspot.fi
  Blogissa pääset tutustumaan elämääni. Muun muuassa blogissa on esillä heppailua, koirienkanssa temmellystä ja kaikenlaista mitä mieleen tupsahtaa elämänvarrella.

  Banneria saapi käyttä:)

  VastaaPoista
 14. http://taaonmunhetki.blogspot.fi

  Blogi kertoo 16-vuotiaan ikuisen poniratsastajan heppailuista sekä viikottaisista touhuiluista liikutusponin kanssa.:)

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 15. http://welifedream.blogspot.fi/
  Hymyillen Huomiseen on v.2000 syntyneen tytön hevosblogi, johon mahtuu mukaan myös lifestyle- ja valokuvausaiheisia postauksia. Blogissa pyörii mukana kaksi liikutushevostani.

  Banneria saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 16. Better than Pearls

  Helmiäkin parempia voi olla vain hevoset! Blogia tähdittää 4-vuotias (okei, melkein 5v) voikko suomenhevostamma Nita sekä sen puolipikkuveli, kesällä syntynyt Pomo-orivarsa. Menossa mukana myös sekalainen lauma muita hevosia. Tähtäimessä ikäluokkakilpailut, treenejä sekä postauksia suomenhevoskasvattajan elämästä!
  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 17. Pennin pyörittäjä

  Kun lihavasta ponista saadaan taas sporttinen lihaskimppu. Kun tammalle vihdoin kelpaa myös eteenpäin liikkuminen jumitteluiden sijaan. Valokuvausta ja yleistä arkihömppää ilman suuria analyysejä. Sitä on Pennin pyörittäjä.

  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 18. http://pysteliina.blogspot.fi

  Blogi kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa 2016 syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 19. piritajavera.blogspot.fi

  Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa treenaan useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan matkaa varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!

  banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 20. Kuviakin kiinnostaa

  Linkin takaa ei löydy hevosblogia (vaikka ratsastusta harrastankin), vaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä. Tällä hetkellä käynnissä on joulukalenteri! :)

  VastaaPoista
 21. http://anna.camillaaawww.blogspot.fi 13-v lifestyle blogi aloittelia mutta postauksia tulossa!

  VastaaPoista
 22. http://anna.camillaaawww.blogspot.fi 13-v lifestyle blogi aloittelia mutta postauksia tulossa!

  VastaaPoista
 23. moi :) sori, missasin tän sun postauksen.. jos vielä ehtii, niin tässä ois mun blogi www.katjaekaterina.com

  kirjoitan muodista ja kauneudesta.

  VastaaPoista