keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

#64 Hauskoja nää maanantait

Moikka! Olin siis maanantaina Sallan kanssa päivystämässä. Menin tallille jo vähän ennen kolmea, jotta oli aikaa kuvailla. Mutta oon tässä ajatellut että kaikki sanovat että vihaavat maanantaita, mutta oikeestaan mää tykkään niistä, (ellei koulua lasketa) koska sillon pääsee aina (ainaki melkeen) tallille päivystään! :)


Ponipoppoo
Kuvauksien jälkeen kävin vaihtaan kameraan putken ja lähin kuvaamaan leiriläisten tuntia.Tunnin jälkeen mentiin kuvaamaan hevosia. Kello alkoi olla jo kohta viisi niin lähdettiin hakemaan hevosia. Käytiin hakemassa Osku, jonka ratsastin talliin ja Salla talutti Garsun talliin. Meinattiin Oskun kans mennä Garsun perässä talliin, kun ei herra olisi yksin halunnut jäädä. Loppujen lopuksi Emma talutti mua asfaltille asti, josta se käveli sievästi tallin eteen. 

Osku
Sitten kun oltiin saatu Oskulta loimet pois niin lähettiin hakemaan Rosanni. Salla ratsasti sen talliin. Tunnin aikana käytiin viemässä laitumelle vedet. Ja ainiin joo kun olin kuvailemassa niin Virellä oli ollut hauskaa tai jopa tylsääkin siellä laitumella ! XD

Voin sanoa että tuo oli hauska laittaa takasin Virelle oikein! XD
Vähän jälkeen seitsemän lähdettiin viemään puokkeja takas laitumelle, mutta ennen sitä käytiin viemässä Oskulle ruoat, jotta kun tultas laitumelta takas niin käydään viemässä Osku ja Q takas laitumelle. No matka sujui hyvin, ellei sitä että en meinannu selkään päästä lasketa. Meidän piti kiertää kauempaa kautta, koska siinä tiellä mistä yleensä mennään oli joku jäteauto. Kaikki sujui hyvin, kunnes päästiin suokkitarhan sivulle, jossa Melvis ei halunnu olla enää ekana, koska se auto oli vissiinki niin pelottava. Yritettiin sit Sampan kans mennä ekana, mutta ei. Sitten yksi sennuista tuli Tompan selästä alas ja oli johtajana.

Matkalla Sampalla vissiin oli nälkä kun meinasin muutamaan kertaan tulla siinä ylämäessä alas. Kun oltiin just kääntymäisillään sinne missä puokit on niin halusin ottaa snäppiin kuvan, mutta eiköhän juuri silloin Samppa laita päätä alas ja olin tulla lähellä jälleen alas, mutta onneksi en tullut! :)

Sitten oli vuorossa illan kohokohta! Nimittäin se kun sain viedä Quun takas laitumelle. Ne jotka mua instassa seuraa (teamkavioystavia) niin tiesikin siitä. Vaikka Quu oli ihan märkä niin ei se mua haitannut. 
Kun oltiin viety Q ja Osku niin käytiin vielä viemässä suokit, Salla Jäpällä, mää jotuin menemään Roopella ja sit kaks sennua toi Hepun ja Lassin. Käytiin hakeen kamat ja vaihdettiin uimakamppeet vaatteitten alle ja lähdettiin uimaan. Sieltä pääsin lähtemään kymmenen aikaan kotia! :)

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja kiva postaus! Varsinkin toi neljäs kuva on sulonen :) Sulla on ihanan näkönen blogi ja tykkään erityisesti tosta bannerista, kun se on kivan yksinkertanen ❤︎

    kamillaino.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihanan olonen päivä, ja oi että miten kauniita kuvia! Sanattomaksi vetää :D

    Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista