keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

#56 Miten meni niinku noin omasta mielestä?

Kyllä estekilpailut eivät menneet ihan niinkuin olin odottanut. En oikeastaan ihmettelekkään tulosta, koska oon ratsastanu vain sen kolme kertaa ennen kisoja ja sen puolen vuoden tauon jälkeen. Sitten syksyllä, kun koulut on alkanut vois jatkaa aktiivisemmin ratsastusta Ojalassa. En halua aloittaa sitä nyt kesälomalla, koska mulla on niin paljon muutakin tekemistä, kuten kesätyöt, käydään perheen kanssa reissaamassa ja sitten päivystän muutenkin jo valmiiksi Ylirannalla maanantaisin. Mutta onneksi tätä kaikkea helpottaa mopokortti ja scotteri jolla pääsen kulkemaan eri paikkoihin. Mutta eiköhän aleta mennä itse asiaan.

Lähdettiin tallille 17.40. Kisat alkoivat 18.00. Mulla ei sinäsä ois ollu mitään kiirettä, koska menin vasta 50cm&70cm. Vein talliin kamat, etsin itselleni chapsit ja katsoin vähän ratoja. Menin ulos katsomaan puomi-ja ristikkoluokkia. Odotin 10min, jotta saadaan lähtä tutustumaan rataan jalkaisin. Rata oli helppo muistaa ulkoa. Sitten lähdin kentälle verryttelemään Kimbleä.

Otettiin verkkahypyt oikeasta kierroksesta 2. esteelle, joka oli okseri. Ensimmäinen hyppy ei mennyt hyvin mutta kyydissä pysyttiin. Loput hypyt okserille meni ihan hyvin, mutta en menis kyllä kehumaankaan niitä. Vaihdettiin suuntaa ja verkkaeste oli ensimmäinen este, joka oli pysty.Verkka meni loppujen lopuksi ihan hyvin.
Rata meni hyvin, vaikkakin Kimble kuumui aika paljon.
Radan jälkeen menin odottelemaan kuka voittaa. Tulin toiseksi vain 2sekunnin eron vuoksi. Mutta ei se mitään, vähän harmitti, mutta jostakin syystä olen tottunut olemaan aina se kakkonen. Annoin Kimblen Leenalle. Odotin 10-15min, jotta päästiin tutustumaan rataan.


En ollut ikinä mennyt edes 50cm ja 70cm oli vielä hankalempi. Tiesin että viimene rata ei mee hyvin ja jostakin syystä ei mennytkään. Radan tutustumisen jälkeen alettiin verrytellä. Esteen oli 4. Este vasemmasta kierroksesta ja oikeasta ensimmäinen este. Toisin sanottuna se sama okseri. Vasemmalta kun tuliin se meni ihan suhkot hyvin, mutta heti oikealta tultua Kimble alkoi kieltämään.

Tässä tulos
Yritettiin uudestaan monia kertoja.

Lensin kaulalle

Olin ihan varma, että josaki vaiheessa tuun kummiski selästä alas, kun melkein jo kahesti tulinkin. Mutta pidin tiukasti Kimblen kaulasta kiinni niin en tippunut. Nää kuvat on niin huvittavia kun jäl1ki käteen näitä katsoo. Tuolla esteellä kun kaulalle lensin, niin kolautin oman leuan aika lujaa Kimblen niskaluuhun, niin siihen tuli ihan kiva mustelma, joka on aika kipeä.

Koska Kimble ei ois millään halunnut mennä esteen yli se muutettiin "ristikoksi" joten alettiin pikkuhiljaa päästä siitä yli.


Sitten esttettä alettiin pikkuhiljaa nostaa 70cm korkuiseksi.
Ja lopulta sen esteen yli pästiin. Olin toisena lähtijänä, mutta tiesin jo valmiiksi että ei tulla pääsemään tuota ykkösestettä ja niinhän siinä sitten kävi. Hylkäys kieltojen vuoksi. Mutta kuiteski tulin sen ykkös esteen ja yritin kakkoselle, mutta ohi. Tultiin kakkoseste lopulta ja tulos oli tämä:


Tippumisen jälkeen ei sattunut paljoa, mutta mulla alko naurattaan niin paljon, että aloin samalla itekemään:D En tiedä miksi. No jospa ne ens kisat menis vähän paremmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti