tiistai 7. kesäkuuta 2016

#52 Varsa uutisia!

Moikka! Vihdoin ja viimein alkoi odotettu kesäloma! Säät täällä phjoisessa on alkanu menemään kylmemmiksi, mutta toivottavasti ne vielä lämpenee!  Kuitenkin eilen menin tallille siinä puoli kolmen aikaan. Mulla ois ollu riparia kolmeen asti, mutta sain lähtä aikasemmin! No siinä kun Salla ei ollut vielä tullu niin kävin vähän kuvailemassa. Tallille halusin myös siksi, koska sinne on syntynyt uusi varsa Nisselle! :) Siitä tänne myöhemmin.

Ella oli tullut takaisin Ylirannalle!
Uusi hevonen, Osku

Väsyneen oloinen hevonen
No joo odotin alhaalla siihen asti, että Salla tuli ja sen jälkeen lähdettiin takasin kuvaamaan :D

c.Salla
c. Salla

c. Salla


Käytiin myös kuvaamassa laitumella olevia hevosia. Ainuat "kuvaukselliset" hevoset oli Ruudi ja Roope, muut vaan mässytti heinää. Lähdettiin laitumelta pois, mutta ei mennyt kauaa ennen ku palattiin takas. Huomattiin Sallan kans että Melviksellä ei ollut päitsiä päässä. Alettiin ettimään niitä sieltä laitumelta sitten, mutta onneksi ei mennyt kauan, että ne löytyivät. Koska maanantaisin on enää vain yks tunti niin meillä ei oo kovinkaan paljoa tekemistä. 

Kello alkoi olla viisi mutta leiriläiset oli ehtiny hakea jo tuntihevoset. Jaettiin hevosille jotka oli tarhoissa vesiä ja heiniä. Kello alkoi olla jo seitsemän, lähdettiin hakemaan hevoset laitumelta pois. Oli hauskaa viedä Kalle ja Melvis, ku toinen veti ja toista piti vetää :D Sitten haettiin suokit, no siinäpä ei nytte oikeastaan mitään jännää ollutkaan. Tunnin jälkeen vietiin tuntihevoset sisälle, annettiin hevosille iltaheinät ja ruoat. Ja lähdin siinä kahdeksan aikaan kotia :)

     Hyvää kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti