maanantai 9. toukokuuta 2016

#47 Täällä taas!

Moikka! Kuten huomaatte talvi on ohi ja laskettelut takana, joten on aika aloittaa taas heppastelut! Aloitin taas päivystämään Sallan kanssa Ylirannalla maanantaisin. Viime viikolla (2.5) alotin sen näin puolen vuoden tauon jälkeen! Ja tässä postauksessa kerron mitä tein tänään! Muutama kuva viime viikolta! :)

Tallille lähdettiin siinä puoli neljän aikaan ja tallilla olin vähän ennen neljää. Koska Salla ei ollut vielä saapunut paikalle niin otin kameran ja menin kuvailemaan hevosia! 


Sillä vähän väsytti


Kello alkoi olla jo sen verran niin lähdettiin hakeen poneja tunnille. Haettiin Felicia, Alma, Jönssi ja Elmo. Koska aikaa oli ja pääteltiin, että meidän piti mennä tunnille mukaan niin haettiin loppujen lopuksi myös Lassi, Heppu ja Siru. Auttelin siinä Felician ratsastajaa ja sitten tasalta lähdettiin kentälle! Onneksi oli lämmin niin pärjäsi ohuella "hupparilla" ja aurinko paistoi. Siinä tunnin pyöriskelin ja komentelin Jönssiä, koska se oli itsepäisellä päällä ja teki omia reittejä siellä. Tunnin loputtua menin auttamaan tuntilaisia purkamaan hevosesnsa. Kun tuntilaiset oli lähteny niin käytiin viemässä Felicia ja Elmo takas ulos. Yritin ottaa artsyn kuvan Felician kans:D
Seuraavaksi haettiin loput tunti hevoset sisälle. Itse otin Paten ja Tompan yhtä aikaa. Onneks ne on kavereita eikä yleensä yritä syyä toisiaan:) Sitten yritettiin mennä laittaan muutamale hevoselle vettä mönkijän avulla, mutta ei saatu vettä siitä vesiletkusta. No luovutettiin sitten sen suhteen. Annettiin uuteen talliin hevosille heinät ja vietiin ulos jääville hevosille heinät.

Lutte 


Muuten tein hevosaiheisen Instagram-tilin. Sieltä löydät mut nnimellä @Teamkavioystavia. Seuraan muita hevoskäyttäjiä takas! :)

1 kommentti: