tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8 ~ 15 faktaa minusta

1. Valokuvaaminen on melkein jo arkielämää. En voisi kuvitellakaan lähteväni mihinkään, jonnekkin reissuum ilman kameraa! Tai jos kamera ei ole mukana niin onneksi on varakamera ja puhelin!

2. Tykkään olla yksin kotona ja kotona muutenkin. Mulle sattuu harvoin niitä päiviä milloin en haluaisi olla kotona, tai että voisin olla kaverin tykönä. Toisin sanottuna olen koti-ihminen!

3. Rakastan talvea! Paitsi sitä kylmää osaa siitä. Talvi ois muuten täydellinen, jos ei olisi niin kylmä.

4. Olen katsonut vähintään 100 elokuvaa. Kauhea ajatella, että olen tuhlannut aika paljon aikaa elokuvien katsomiseen! :D

5. Tapaturma-altis ihminen. Ei olisi varmaan päivääkään millon mulle ei sattuisi jotain.:D

6. Suklaa perso ihminen. Kyllä en voisi elää varmaankaan ilman suklaata.

7. En yleensäkkään tykkää siivota. Mutta joskus hyvin harvoin tulee semmoisia päiviä millon haluan siivota!


10. En säikähdä helposti. Vaikka olen katsonut niin paljon kauhuelokuvia, mutta en vain säikähdä. On ollut vain muutamia elokuvia missä olen säikähtänyt. Leena on sitten asia erikseen:D

11. Pelkään pimeää, mutta silti pystyn nukkumaan pimeässä! Kyllä pelkään pimeää, mutta vain silloin kun olen yksin, koska saatan nähdä "asioita", joita ei oikeasti edes ole. Jos mulla on kaveri huoneessa niin sillon en pelkää.

12. Uskon jotenkin yliluonnolliseen. Koska olen nähnyt ja kuullut asioita, joita ei varmaankaan edes ole ollut.  Näen onneksi niitä hyvin harvoin.

13. En tykkää oikeastaan yhtään ratsastaa jääräpäisillä hevosilla! Mutta silti sitä on vain pakko, jotta oppii käskemään hevosta. 

14. Lempiaiheeni koulussa ovat kotitalous ja maantieto.

15. Olen murtanut luitani. Oikea solisluu murtui kun olin pieni kaverilla kylässä.Heillä on kapeat portaat niin tulin ne alas. Ja vuosia eteenpäin olen murtanut sormen, josta en muista mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti