sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Luukku 6 ~ Syötteellä

Eli tosiaan olin perjantaista sunnuntaihin eli tähän päivään asti Syötteellä.


Perjantaina saavuttiin Syötteelle 6 aikaan illalla. Heti vaunuun päästyä aloin pelaamaan jostain syystä Piano Tilesia. Illan suunnitelmana oli se, että, kun pojat lähti saunaam, niin alettaisiin Tuiren kans katsomaan elokuvaa. No me alettiin kattoon sitä ja puolessa välissä oltuamme pojat saapu saunasta ja meidän piti siirtyä pöydän ääreen katsomaan se loppuun. Illalla menin JO kymmenen ja puoli yhdentoista aikaan nukkumaan. Yön nukkuin hyvin levottomasti, sillä heräilin vähä väliä aina.
      Lauantai aamuna heräsin puoli 10 aikaan vaikka herätys oli jo yhdeksältä. Söin aamupalan ja porisin iskän kanssa. Sitten aloin vaihtaan vaatteita ja laittamaan monoja jalkaan. Rinteellä oltiin 11 aikoihin. Siis se tunne, kun hissillä menee vajaa 1,5 min kun on ylhäällä ja ainakin mun tapauksessa oon nopea laskemaan, niin siinä menee se minuutti kun on jo alhaalla. Oltiin rinteessä sitten seuraavat 4 tuntia, ja sitten lähettiin käymässä syömässä vaunussa ja iskän kans Kauneimmissa joululauluissa15-16) vieressä olevassa Luontokeskuksessa. Kello olikin jo puoli 5 niin lähdettiin uudestaan rinteeseen.


Illalla laskemassa ja lunta sataa

Kuva päivemmältä

Viimesillä laskukerroilla kun menin ihan normaalisti semmosesta suhkot pienestä hyppyristä, josta olin aikaisemminkin mennyt monia kertoja, niin jostakin syystä tällä kertaa tasapaino petti niin jalat lähti alta, käännyn toisin päin, kaadun ja löin aika pahasti pään kovaan maahan. Jostakin syystä ranteeseenki sattu, mutta ei kauaa. Onneksi ei käynyt kuinkaan niin jatklin laskettelua. Illalla oli sitten soihtulasku, johon en osallistunut. Illan päätteeksi käytiin saunassa ja katottiin jälleen elokuva. Menin puoli 12 nukkumaan ja ei mennyt kauaa ennen kuin uni tuli.
       Sunnuntai aamuna heräsin puoli 10 tai ehkä vähän jälkeenkin. Tein aikalailla samat hommat entä lauantainakin. Rinteessä oltiin 11 jälkeen. Rinteet oli paljon paremmassa kunnossa, kuin lauantaina, koska se rinne oli käyty lanaamassa, niin ei ollut niin paljoa sitä höyhtölunta, johon kaatui aika herkästi.
Kuva rinteen yläpäästä

Kuvat on otettu Snapchatissä

 Ja tällä kertaa tuli kans kauden toinen kaatuminen. No se ei oikeastaan ollut kovin kummoinen. Koska teen niin jyrkkiä mutkia ja menen hyppyristä ja mettäreiteistä melkein joka kerta niin nyt ei oikein onnistunut. Olin menossa hyppyriin jossa tuli ensin semmonen jännä kaari josta piti mennä niin menin melkein suoraan lumihankeen ja samalla hetkellä Matti kaatuu ja siltä lähtee suksi irti :DD Mutta loppu aika meni hyvin! Muutamia horjahduksia vain että ei sen pahempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti