torstai 3. joulukuuta 2015

Luukku 3 ~ 3 nykyistä lempihevostani

Apacz "Pasi"
Pasi on ehkä niitä kilteimpiä hevosia mitä tiedän. Pasi on helppo hakea tarhasta että laitunelta. Pasi ei tee kenellekkään mitään (paitsi yrittää syödä Sampan jos ne pitää hakea kahestaan). Karsinassa, että käytävällä Pasi on helppo hoitaa ja varustaa. Ainoastaan satulaa kiristäessään se saattaa leikillä yrittää purra, mutta ei se oikeasti mitään tee. Ratsastaessa Pasi on herkkä, mutta on silti avuilla (yleensä). Pasi omaa tasaiset ja kevyet liikkeet. 

Pandoris "Paavo"

Paavo on mukava hoitaessa, että ratsastaessa. Paavo on aina tulossa vastaan kun sitä haetaan. Paavon voi hoitaa karsinassa, että käytävällä. Paavo on hyvin kärsivällinen hevonen ja malttaa hyvin. Ratsastaessa se on herkkä pohkeille ja on kuulolla yleensäkkin, mutta Paavo omaa ehkä kaikista erikoisimman laukan, missä olen mennyt. Esteillä Paavo kuumuu ja sen kyllä sitten huomaa.

Vitvero "Roope"

Roope on ehkä se paras hevonen esteillä. Koska se on niin rehellinen hyppääjä! Roope on tosi ärsyttävä hoitaa karsinassa, koska se yrittää näykkiä, mutta sitten käytävällä se on ihan kiva. Ratsastaessa Roope osaa olla hyvin jääräpäinen jos semmoinen päivä sattuu. Roope omaa tasaiset ja pehmeät askeleet, vaikka ex-ravuri onkin. 


Ehdotelkaa lisää ideoita niin teen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti