sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Luukku 13~ Syötteellä näkyy ja tapahtuu

Eli tosiaan olin jälleen vikonlopun Syötteellä, mutta tällä kertaa tapahtuikin jotain.

Lauantaina mentiin 11 aikoihin rinteeseen ja jes toinen eturinne oli auki! Tunti siinä laskettiin ja mentiin uuden rinteen ja hissin avajaisiin! Siellä myös lauloi Jenni Jaakkola, joitain lauluja. Sillä aikaa kun iskä odotti makkaraa, niin minä totisena kävin laskemassa uutta rinnettä alas, ja sain todeta, että se ei sovi minulle, koska siinä vaan alku on "hurjempaa" kuin loppu taas aikalailla tasaista.
 Noh, päätin lähteä takaisin eturinteille, mutta yksin. Sitten loput porukasta tuli ja lähettiin laskemaan.
3 aikoihin lähettiin käymään syömässä. Ja huomattiin, että uudelta rinteeltä pääsee vaunualueelle, mutta pitää vain laskea vähän matkaa. Meidän vaunu on kakkostiellä mutta iskä päättikin lähteä kolmostielle, niin jouduttiin tulemaan metsän läpi vaunulle.

Lähettiin takaisin rinteille Matin kanssa. Mulla oli jo päivällä suunnitelmana mennä toista eturinnettä (mikä ei siis ole vielä auki), niin päätinkin kokeilla sitä. Ei edes päästy puoleen väliin koko rinnettä niin ups minä kaadun. Mutta kaatumisella olikin hyvä puoli. Siitä näkyi ihan järjettömän upea maisema!
Puhelimen laatu on 6/5
Ja kyllä siellä oli varmaan 30cm luonnonlunta, jossa on aika huono lasketella! Joten kyllä tuolla kaatu vähintään sen 10 kertaa:D

Sunnuntaina lähettiin melkein samoihin aikoihin rinteeseen. Vaunussa muistin, että mulla tulee kasvot jäätymään, koska olin unohtanut huivin perjantaina kotiin!

Aamulla siellä oli jo 12 °C ja jo hississä tuli kylmä, mutta auta armias kun laskettelee lujaa :D Ylhäällä oli upea maisema! Oltiin kirjaimmellisesti pilvien yläpuolella!


Laskettiin tunti ja piti mennä jo lämmittelemään! Ja eikuin takas rinteille! Koska minä olen aika ns. Hurjapää rinteessä niin päätin mennä metsäreittejä, eikä niissä kaikissa hyvin käynyt. Kaatumisia tuli ainakin se viisi yhteensä. No sitten sain vielä paremman idean: Mennään takarinteille joita ei ole vielä edes lanattu tai tykitetty lunta! Siinäpä vasta idea. Aluksi kaikki sujui hyvin, mutta kun vauhtia kertyi niin oli hankala pysäyttää, niin pysäyttäminen tapahtui kaatumalla. Päästiin vihdoin takarinteeltä pois. Mentiin perherinteen kautta eturinteille. Laskettiin alas ja mentiin juomaan kaakaota, koska oli jo varmaan 15 °C.

Kaakaon jälkeen laskettiin vielä muutaman kerran eturinteiltä alas, kunnes keksin, että mennään takarinteiltä pois! Takarinteillä oltaessa tuli kaaduttua sen 7 kertaa, mutta jotkin oli aika pahojakin! Melkein mursin jalat, kun ne vääntyivät aika tiukasti, kun kaaduin! Mutta päästiin turvallisesti vaunulle. Syötiin pakattiin tavarat ja lähdettiin kotia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti