sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Luukku 12~ Lempi blogini

Ajattelin kertoa teille mun lempiblogeista, joita yleensäkkin luen! (Kaikki blogit mitä yleensäkkin seuraan niin luen niitä, mutta en kirjoita kaikkia niistä:))


Kaktu ja Futura
Olen seurannut Kaktun ja Futuran menoja jo ennen kuin tein edes oman blogin! Tykkään Kaktun kirjoitustyylistä, ja varsinkin hienoista ja laadukkaista kuvista! Ja kaiken kukkuraksi ihana banneri!<3

Kaktu ja Futura


Puoliverinen Prinssi
En ole seurannut Susannen ja Nuutin touhuja kovin pitkään, mutta mahtavalta näyttää! Nuutti on ihanan pirteä kaveri. Vaikka banneri on yksinkertainen se on niin perfect!

Puoliverinen Prinssi


Aadan Hevoselämää
Mä oikein kadehdin Aadaa! Itselläkin haluttaisi hyppiä korkeita esteitä  vieläpä omalla hevosella, mutta jostakin syystä se ei ole mahdollista. Aada kirjoittaa blogia hauskalla tavalla joten sitä aina jaksaa lukea! Vaikka banneri saattaa olla ns. Väliaikainen niin se on ihana!

Aadanhevoselamaa


Sara&Padi
Vaikka Sara ei ole vähään aikaan kirjoittanut, niin voisin lukea koko hänen bloginsa läpi! Hänen kuvansa ovat yleensäkkin hyvä laatusia ja banneri on mitä upeimmasta päästä!

Sara&Padi

Tiia&Maistro
Ihanaa kun 18-vuotiaskin voi mennä vielä nuin "pienellä" ponilla, miten sulosta! Oon lukenu Tiian blogia jo jonkun aikaa ja huomannut, että hän on hyvä kirjoittaja ja hänellä on hyviä kuvia! Ja banneri on mitä upeimmasta päästä<3

Tiia&Maistro

Bannereiden alla on linkit jokaisen blogiin niin käyhän vilkaisemassa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti