tiistai 1. joulukuuta 2015

Luukku 1 ~Talven viimeisiä ratsastuksia

Haha. Olin lähellä siinä että teenkö tai edes ehdinkö tehdä mitään joulukalenteria tänne. Mutta nytten, kun muutamia ideoita on jo valmiina niin kerron niistä. No otsikkokin kertoo siitä mitä kerron.

Eli tosiaan sunnuntaina kävin Leenan kanssa ratsastamassa Ylirannalla. Halusin ratsastaan, koska muita mahdollisuuksia ei oisi varmaankaan enään tullut laskettelun suhteen. Viikonloput menee yleensäkkin nytten talvella Syötteellä lasketellen ja viikot koulussa ja arjessa.
        No mennäänpäs nytten ihan asiaan. Sunnuntaina ratsastin Pasilla ja Nopsalla mun päivystyksistä.
       Pasilla yleensäkkin ravailin ja laukkailin ymyrällä tai oikeastaan soikion mallisella ympyrällä.

Pahoittelen laadusta, koska oma kamera jäi kotiin.
Pasi oli tosi kivasti avuilla, mutta vauhtia riitti joka hetkeen varsinkin raviin. Tehtiin välillä laukan vaihtoja, mutta osa meni ensiksi ristilaukaksi ennen kuin vaihtui laukka, mutta omasta mielestä hyvin! Laukassa Pasi kuunteli hyvin ulkopohjetta, joten sain sen kääntymään hyvin! Pahoittelen kuvien ja videoiden laadusta, kerta oma kamera jäi kotiin ja koska maneesilaatu. Mutta toivottavasti kuvat eivät ole ne pää asiat.

      Sitten siirrytäämmekin Nopsaan, jolla menin toisena. Hain Nopsan tarhasta ja se oli jo ihan valmiiksi leikkisällä tuulella ja sen huomas hyvin karsinassa. Hain sille varusteet ja varustin sen ja lopuksi itseni. Menin maneesiin ja sain olla siellä yksin.
    Aloin heti ottamaan nopsaa tuntumalle ja avuille. Ravasin pääty-ympyröitä molempiin suuntiin aika paljon jolloin tuli aika kokeilla laukkaa. Aluksi otin vaivaiset 2 askelta laukkaa niin kokeiluksi. Ravasin vähä aikaa ja nostin. Perä lensi vähän ja väärä laukka sieltä nousi. No ei se mitään, koska aika vauhdikasta menoa se oli. Puolessa välissä Patrix tuli sinne ja ravailin vieläkin. Lopuksi Riina ja Q tuli sinne meijän kans niin en ottanut riskiä ja nostanut uuttaa laukkaa. Ehkä sitten seuraavalla kerralla otan enemmän laukkaa.


Mun olisi pitänyt lisätä vielä video siitä kun menen Nopsalla, mutta jotakin syystä en saanut sitä laitettua tähän. Joten olen siitä pahoillani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti