torstai 6. elokuuta 2015

#32 Lempi Kavioystäväni

Tässä postauksessa aattelin kertoa muutamasta lempihevosestani:Stokrotka "Stokkis"

    Tykkään Stokkiksesta sen takia koska, se on mukava ratsastaa ja hoitaa. Vaikka Stokkis saattaa luimia karsinassa sei ei silti tee mitään pahaa kellekkään muulle kuin seinälle. Vaikka askeleet ovat isot, mutta silti niin ihanat, syytä en tiedä. Esteillä Stokkis on mahtava. 


Elf "Elmo"

Elmo on semmonen ihana pieni pallero poni, jolla on mukava mennä myöskin ilman satulaa pienten ja pehmeiden askelten vuoksi. Sillä on myös kiva hypätä ilman satulaa. Kiltti hoitaa, mutta saattaa kans luimia, mutta ei yleensä.


    Jäpälä "Jäpä"

  Jäpällä on mun mielestä tosi mukava ratsastaa. Mutta jos jää vetämään niin silloin Jäpä ei hiljennä vauhtia. Jäpä on herkkä pohkeista, mutta laukan nostossa pitää olla tarkkana. Hoitaessa muuten mielyttävä, mutta ei herra haluaisi nostaa jalkoja, jotta saa kaviot putsattua. Loistava ja tasainen hyppääjä. Ravi möykyistä, mutta laukka tasaista.


   Kiia

 Kaverini hevonen Kiia on ravuri, mutta tykkää enemmän laukata. Kiia on ehkä yks niistä nopeimmista hevosista millä oon menny. Kiia on tosi kiltti hoitaa eikä tee mitään. Ratsastaessa herkkä pohkeille, mutta ei millään malttais pysähtyä. Alussa Kiia sählää, mutta kun on ite sillee, et ei anna sählätä niin se lopettaa sen. Kiia myös osaa hyppiä kivasti pystyyn ja tehä väistöt ilman että käskee:DStar Lulu "Lulu"

  Edesmennyt hyvä ystäväni Lulu opetti mulle paljon! Lämpönen heponen oli kaikista paras hoitaa; teit mitä tahansa, se ei välittänyt. Lulu vain kerran puras mua vahingossa. Lulu oli energinen, herkkä ja maailman kiltein hevonen mitä oon tuntenu. Lululla oli hauska hypätä, vaikka se oli aika "kokematon". Lulu suojas aina mua Martilta. Ikävä on suuri tätä pientä kohtaan. <3


Mirka

Männiköltä oleva Mirka on muuten mukava, mutta vetää ellei kettingi tai joku muu naru ole suussa. Ratsastaessa mirka on omasta mielestä parempi ilman satulaa, vaikka suuren kokonsa vuoksi sillä on "isot" askeleet, niin ne on mun mielestä pehmeät ja hennot myös ravissa. Laukka on keinuva, mutta kun laittaa menemään kunnolla niin sitten se on normaalia, eikä semmoista "sivulaukkaa".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti