keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

#24 Kesä, Vihdoinkin!


 Nyt en ole päässyt niin useasti talleille kun ei ole ollut niin paljoa aikaa ja enimmäkseen täällä on satanut pelkästään vettä mutta oon silti käynyt välällä tallilla ratsastamassa. :)

       Tosin en oo käyny kuin kahdesta Ojalassa ja kerran Männiköllä ja ennen kesälomaa olin kaksi yötä Anniinalla niin käytiin "pieni" maastoreissu.
  Samalla reissulla molemmilta hevosilta lähti toinen takakenkä ja pääsinpä kiitolaukkaamaan ilman satulaa, kun ensin eka jalkkari lähti ja sitten potkasin myös toisen pois ku horjuin niin paljon niin oli jostaki syystä paljon helpompi pysyä selässä.

Edellisenä päivänä Anniinan piti kengittää Kiia ja Piitu


Kiiikuli:3

Aloin olee jo taiteellinen sillä aikaa ku Kiia kengitettiin:D


Mun "satula"
Ja tästäkin reissusta ainaki mun osalta tuli kiitolaukka maasto :D Kiia tykkäs juota ;D


Kiia ja Piitu

Kiialla vähän hikii:D


Laitan tähän postaukseen kolmesta kerrasta eli vielä kun kävin Männiköllä ja Ojalassa:D4.6.2015 Ojala

Oli semmonen Marttojen tekemä tapahtuma Ojalassa ja aateltiin et lähen Leenan mukaan ku Julia ei päässy. Jännitti ku olin ennen käyny vaa kerran aikasemmin sielä ku kaveri vuokras kaverin hevosta niin kävin silloin ratsastamssa sielä:D

  Ku mentiin sinne Leena sai Roopen ja mä Paavon.

Minä ja Paavo

Leena ja Roope
Mentiin samalla tunnilla ja Päivi katto kuinka rattastettiin ja silleen ja omasta mielestä meni tosi hyvin! Sain jopa laukatakki Paavolla ja olin tulla 3 kertaa alas ku se oli niin liidokasta vaikka Paavo onkin niin pieni:DD
Kuvaajana toimi Riitta :DD


Paras kuva tuolta kerralta<3

Roope&LeenaMinä ja Chantal

11.6.2015 Männikön Kopse

Menin Iihin kaverini luo ja käytiinpäs sitten Männiköllä ratsastamassa. Meillä oli kaksi suunnitelmaa (a&b) mutta kumpikaan ei toteutunut. Eka suunnitelma olis ollu et Aada ois pitäny mulle estetunnin Lekulla, mutta ei onnistunut. Toinen suunnitelma oli et oisin lähtenyt Iidan ja Aadan kans maastoon Latella ja Tompalla mutta ei saanu, joten päätettiin mennä kentällä Tompalla ja Ukkurilla, mutta Ukkurilla alko sattuun jalkaan niin lopetin ja hain Mirkan. Menin sillä sitten ilman satulaa koska se on jostaki syystä paljon helpompaa kuin satulalla!

Minä ja Mirka

Aada ja Tomppa


Menin melkeen koko tunnin ilman kenkiä, koska muuten mun varpaat ois palanu. Menin suurimmaksi osaksi ravia mutta kyl mä myös laukkasinki ;) Koska Mirka on nivelrikkoinen hevonen niin se ei osaa kunnolla laukata, mutta sillon ku se haluaa se laukkaa ja kovaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti