keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

#25 Estetunnit

Oon alkanu käymään Ojalassa tunneilla koska siellä oppiikin jotakin. Ja olen oppinutkin paljon jo näin 3 kerran jälkeen! Jos oisin menny esim. Ylirannan estetunnille oisin ollu ihan hukassa koska ryhmätunneilla en oo kovin oppinut mitään.


 Viimeski 13.6 kun olin Ojalssa tunnilla niin pääsin loppu tunnista hyppäämään näin vuoden tauon jälkeen:D

 Alussa mentii asetustyöskentelyä käynnissä että ravissa ja kyllä kait se hyvin onnistu:D


Topi


Ravia


Älkää välittäkö mun ilmeistä


Mun erittäin hieno pysähdys:D

Sitten aika loppu tunnista alettiin laukkaileen ja huomasin että mitä isompi alue niin sitä vähemmän teen töitä ja se menee vaikeemmaksi, mutta kun Päivi pienenti mun ympyrää niin laukka pysyi paljon paremmin.

Sitten kuten toivoin jo aikasemmin pääsin hyppäämään ja tiedän olevani vähän etunojainen kun ratsastan:D

Aaaah<3
Istunta oli omasta mielestä ihan hyvä näin aluksi:) Ja kuvaajana toimi Julia.

Tuntien jälkeen juoksutettiin vielä Lily j aTopia vähän kans. Samalla irtohypytettiin niitä ja käytettiin niitä sen jälkeen syöttämässä. Käytettiin myös Miksua sen jälkeen ku oltiin ratsasteltu sillä. Ja vietiin kaikkille vähäse vihreetä:DD17.6.2015

Tänään kun tultiin Oulusta johonki 2 aikaan niin Riitta jätti meijät tallille. Koska Roope oli kengitetty Leena meni ensin( otettiin erikseen tunnit). Laitettiin se sitten Leenalle kuntoon ja Leena pääsi ratsastaan.


Älkää kysykö mun hiustyylistä:D


Sillä aikaa kun Leena ratsasti niin mä päätin kuvailla vähäsen sitä:D Tosin otin varmaan 12kuvaa ja Leena otti musta 100:DLaukkaa

Vielä enemmän laukkaa:D
Mun oma tunti alko klo. 15.00. Joten menin 20 vaille hakemaan Topin ja alkamaan varustaan sitä.
 Heti tunnin alussa aloin asettaan, tekemään pysähdyksiä ja peruutuksia. Ensimmäiset peruutukset meni päin mettää mut kyl mä sitten tajusin sen Topin taktiikan:D Alkukäyntien jälkeen alettiin ottaa kevyttä ravia.
Kun oltii ravattu molempiin suuntiin niin alettiin laukkaamaan.Heti alussa mua sai muistutella siitä että miten pitää Topi ympyrällä että en ala suurentaan sitä.Oikeaan kierrokseen laukka meni hyvin, mutta vasemman kierroksen alussa oli kauheasti vaikeuksia, mutta kun kiinnitin katseen ympyrän keskipisteeseen niin laukasta tuli paljon parempi!Liidokas pni:33
Tähän väliin välikäynnit ja esteitten kokoaminen-->

Aluksi mentiin oisko ollu 30cm ristikkoa ravissa ja siitä sitten 40cm ristikolle.
Sitten ku niitä oltiin menty vähän aikaa niin Päivi nosti ekan ristikon pystyksi josta tuli sitten 50cm. Menin sitä rataa vähä aikaa ja sitten päätettiin laittaa myös toinen este pystyksi. Jännää.

Lopussa ei menty enään ekaa estettä vaan Päivi nosti pikkuhiljaa toista pystyä 80cm. Ja hyvin muuten meni! Vaikka saatanki olla vähän yllytyshullu mutta yleensä mulla ei käy niissä mitään ;)

Melkein 80cm


Tiedän että oon liian eessä:D

Toka este

Eka este
Otettu videosta

Otettu videosta:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti