lauantai 2. toukokuuta 2015

#21 Viikko 17

Keskiviikkona menin Anniinalle suoraan koulusta, ku koulu loppu 13.10 niin mentiin sitten Anniinan äitin kyyillä niille. Oli tarkotus olla neljään mutta olinki sitten melkeen kaheksaan.
   Aluksi lähettiin Kiialla ja Piitulla maastoon ilman satulaa. Ja olihan se iha kivvaa vaikka tuntuki että neulat pistää reisiin.Sitten palattiin takas talliin ja Anniina vei Piitun ja haki  Duten. Ja samalla laitoin Kiialle satulan ja vaihoin monté-ohjat normaalien tilalle. Tää maastokerta oli niin ihana ku satula. Ja muutenki pääsi menemään aika lujjaa.

Lauantaina käytiin Männiköllä ratsastamassa Leenan kans ku Ylirannalle ei voinut mennä koska sielä oli leiri. Ite menin Mirkalla ja Leena meni Tompalla. 
   Ihan ekaksi ku talutin Mirkaa se päätti hakea heinää, mutta se oli oikeastaan ihan hyväkin asia koska se oli sitten rauhallinen loppu matkan.

   Kentällä mentiin puomeja ku tehtiin Leenan kans sinne semmonen kuja.

Tunti meni itellä iha suhkot hyvin, mutta en kehuis. Koska Mirkalla on jalkavika niin ei kovin uskaltanut tehä kaikkea, mutta kyllä laukattiin ja ravattiin aika paljon. Samalla ku Leena meni Tompalla nii Tomppa ei halunnu nostaa laukkaa Leenalla mutta heti ku minä menin sen selkään niin johan alko totteleen.

Menin lopputunnista ilman satulaa, koska se on paaaljon mukavempaa, kuin mennä satulalla. Ja iskä kuvas meitä ja päätti laittaa melkeen jokaiseen kuvaan sormen. xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti