sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

#20 Pääsiäinen

Pääsisäistä oon viettäny pääosin hevosten kanssa.

 TORSTAI

      Koulun jälkeen lähin Anniinalle yöksi. Ensimmäiset 2-3h vaan hengailtiin, sitten lähettiin laittamaan Piitu ja Kiia kunton.
      Tällä kertaa jouduttiin lähtemään maastoon, koska tie oli liian pehmeä ja loskainen. Alku maastosta alettiin menemään ravia ja loppujen lopuksi Anniina päästi Piitun menemään mun eelle niin kaikki lumet tuli sitten mun naamaan kirjainmellisesti :`) Sitten pysähttiin vähäksi aikaa niin lähettiin menemään (tai ainaki yritettiin) vierekkäin ravia, mutta mikäs ihme hepoilla oli vähän virtaa niin Anniina meni Piitulla vähän matkaa eteenpäin niin tulin vähän jälessä ensin kiitoravilla, mutta sitten Kiia päätti vaihtaa askellajin kiitolaukkaan.
   Otettiin sitten lopussa muutama kiitolaukka pätkä kans.

     Koko reissun kruunas se kun Kiian fläppi oli lähteny alkumatkasta irti (ei oltu huomattu mitään ennen ku lähettiin takas ku verta koko maasto täynnä) ja Kiia oli potkinu etujalkalan verille että aika kiva juttu hei. Kotiin päin tultiin käynnissä ja Anniinan äiti puhisti Kiian haavat.

  Otin torstaina vaan Matista kuvia :`)

                                                               PERJANTAI

   Piti herätä aikasin koska lähettiin Äimärautiolle raveihin Anniinan, Duten ja Keijon kans. Niin meijän piti laittaa kamat valmiiksi, Siistiä Dutte ja Anniinan piti kengittää sen yks kenkä takas paikoilleen.

Sillä aikaan ku Anniina kengitti Duttea kävin ottamassa muutaman kuvan

Kiia näyttää niin kärsivältä<3

Didi
     Anniina tuli Duten kans sijalle 3. ja Anniina lähti 100m pakilta toiseksi viimesenä.
Onnea<3
   Sitten 8aikaan tulin kotiin.


                                                               LAUANTAI

Lauantaina lähettiin Jemmun kans Ylirannalle puol 12 aikaan. Hoijjettiin Jemmun ja Sannan kans Melvis.

Sitten ku yhen aikaan alko ponitalutustunti niin Jemmu joutu lähtä Valton taluttajaksi ja ite sain jäähä sinne tallin puolelle. Päätinpä sitten hoitaa Sirun ja vein Melviksen ulos.
  Sitten leikin kisujen kans.

Ponitunnin jälkeen tuntilaiset vei ponit pois mun avustuksella ja ite vein lopuksi Sirun ulos.

  Ite ratsastin Jäpällä ja Jemmu Stokkiksella. Molemmilla meni hyvin ja vaihettiin ratsuja 10 minuutiksi ja sillon Jäpä innostu ja veti pukit Stokkiksen vierellä ja Stokkis sitte otti valtavan sivu loikan että lensin kaulalle, mutta selvittiin ilman tippumisia.
Ellasta on tullu jo iso tyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti