tiistai 31. maaliskuuta 2015

#19 Viikonloppu                                                                PERJANTAI


Menin perjantaina Anniinalle. Ekat 2tuntia meni höpöttelyyn ja sitten lähettiin ajamaan Dutte ja pääsin myös ite ajamaan. Sen jälkeen lähettiin pienelle iltalenkille Kiialla ja Piitulla. Ja siinähän kävi silleen että, kun en saanu Kiiaa pysäytettyä ku Anniina lähti yllättäen mun eelle, niin yksinkertaisesti makoilin sielä selässä ja kun löysäsin vähän ohjia niin Kiia päätti sitten lähtä kiitolaukkaan Anniinan ja Piitun perään.


MauruDidi
Kiialla maastossa

                                                         LAUANTAI


Lauantaina herättiin (Minä heräsin 7.40 mutta Anniina jatko unia), koska piti lähtä Leuvan toimitalolle, ku Dutte lähti ponitalutukseen.

Dutte valmiina lähtöön


<3


Sitten oltiin varmaan 3tuntia sielä ihanassa lumisateessa ja taluteltiin Duttea. Dutte myös alko temppuileen ja puotti yhen pikkupajan alas, ku ensin hyppäs pystyyn ja sitten pukit.

Dutte oli vähän märkä

On se vaan niin söpö

Sitten ku tultiin sieltä niin lähettiin rattastaan Kiia ja Piitu.

Piitu näyttää jotenki kärsivältä :D

Kiikuli<3

Sitten ku Anniina pyhisti kavioita/lunta/jäätä kavioista pois nii se sitten pamautti vasaran sormeen. Mutta se ei haitannu yhtään.
   Maastossa vettiin Kiialla kiitolaukkaa(mikä ihme?) ja sitten fläppi päätti lähtä irti siinä, niin jouvuttiin sitten ettimään se sieltä, mutta onneks se löyty. Niin sitten käveltiin se 2km Anniinalle.
   Rattastuksen jälkeen mentiin saunaan ja sen jälkeen discoon. 
    Illemmalla(yöllä) katottiin sitten "Drag me to hell" kauhuelokuva, mutta Anniina päätti nukahtaa ja olin lyyä sit turpaan ku säikähin. Sitten alettiin nukkumaan.


                                                                   SUNNUNTAI

                                                             
Matti

Maisa vaanii

Maisa

Maisa
Anniina nukku niin päätin vähän ottaa kuvia.
  Sunnuntaiina myös rattastettiin Kiia ja Piitu. Mutta Anniinan piti ensin kengittää Kiia. Sitten rattastuksen jälkeen lähin kotiiin--->Ei kommentteja:

Lähetä kommentti