maanantai 16. maaliskuuta 2015

#14 Talli Viikonloppu

Eli olin melkeempä "koko" viikonlopun vaan tallilla. Koko viikonlopun aikana olin 11tuntia tallilla ja oisin voinu olla paaaljon pitenpäänkin.

Lauantai
Lähettiin kotoa 9aikaan ja lähettiin tallilta vähän ennen neljää. Oli aikomus ratsastaa 12-13, mutta estevalkka oli vähän pitempi tällä kertaa joten soitin Annelle et voitasko mennä ennen 10 Elmolla ja Jäpällä ja saatiin, tosin ehittiin rattastaa maneesissa vain 40min, koska valkka alko, joten mentiin rattastaa loput 20min kentälle Elmolla ja Jäpällä.
   Sen jälkeen mun ja Leenan piti hakea hevosia sisälle ja auttaa tuntilaisia, kun ne ei oikeen osannu ja kaiken kukkuraksi joutuin taluttaan Valtoa maneesissa ja eei oikee menny hyvi, ku Valto alko tekee omiaa ja kaks tyyppiä tippu Sirun ja Jönssin selästä. Tunnin jälkee autettii tuntilaisia ja vein Luten 4 muun tytön kans sitten tarhaan ja vietiin sit Leenan kans Siru,Jönssi, Elmo, Ruudi ja Heppu takas tarhaan.
   Sitten alettiin syömään ja käytiin kattoo kouluvalmennustuntia, ku ei meinannu olla tekemistä ja sen jälkee päätin lähtä kuvaan tosin puhelimella ku ei tullu kamera mukaan. :)                                                          LAUANTAILTA KUVIA:Ruudi

Rosanni
Ihana Alma<3

Nopsa-pieni<3
Paras<3

Elmo<3

Niiin ihanaa<3

Jäpä<3<3<3

Lassi

Pitkästä aikaa<3

                                                                      

                                                                    SUNNUNTAI:
Sunnuntaina mentiin 12 tallille ja alettiin melkeenpä heti laittaan hevosia kuntoo. Tunti meni hyvin tosin lopussa en päässyt Jäpän selkään edes tuolin avulla joten Salla punttas mut selkään. Anni meni siis sitten Hepulla. Päivän kuluessa autettiin Annea, hoijjettiin kisuja, laitettiin heiniä hevosille siirrettiin Rippe omaan karsinaan ja vaihettiin siltä loimi. Ja tietenkin kuvailin. Ja kun mentii kattoo puoliverisiä nii Tomppa seuras mua koko ajan ja yritti syyä kameran<3

                                                        SUNNUNTAILTA KUVIA:

Ihanin suokki ever<3
Roope-poika
Melvis
Samppa
Hanna
Rosanni
Lutte
Ruudi ja Anni
Jönssi
Valto
Alma<3
Niin lutunen<3
Tomppa
Joo Tomppa ois halunu maistaa kameraa:*
Elmo
Kissanpennut<3<3

                Ja koko reissun ihanin kuva on tämä:

Ella ja Garsu<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti