maanantai 9. maaliskuuta 2015

#13 Oma Ratsastus Historia


Eli mun ratsastus alko siitä kun Jemmun kaveri ratsastaa niin se suositteli sitä Jemmulle ja Jemmu tykkäs siitä, nii itsekkin kokeilin niin siitähän se alko.  
 Ihan ensimmäinen hevonen millä menin oli kaverin heppa Luna.
 Toinen kerta oli Männiköllä ja suoraan sanottuna paskin tunti ikinä. En saanu mitään aikaseks kun meidän "opettaja opetti meitä niin hyvin". 
 Kolmannella kerralla menin puolituntia kaverin hepalla Muskarilla. Oli kyllä kiva hepo:)
 Neljäs tunti oli sitten Jäälintallilla kun Tiina laitto mulle viestiä että pääsisin.:) Kävin siellä ku sain äitin suostuteltua:)
 Sen jälkeen aloin käymään Ylirannalla, ku alettiin rattastaan enemmän ja käytiin sielä sitte tammi-helmikuussa tunneilla. 
 Keväällä 2014 alettiin sitten käymään Yksityisellä jossa käytiin suunilleen loka-marraskuuhun asti. Siellä opin kaikki perusasiat hyvin ja olihan siellä aina kivaa varsinki ne kerrat ku Jemmu pääsi leikkiin kissaa ja ku mentiin tandemia... xD Ja noh saihan sieltä maailman ihanimman hoitoponinki nii eihän siinä <3
  Sitten tuli melkeen 3kk väliä että ei ees päässy tallille paitsi että kävin Männiköllä parisen kertaa Iidan kans.
 Tammikuussa alettiin käymään toisella yksityisellä, mutta se ei kestäny kauaa kun tallin pitäjä ei enään jaksanut.
 Joten viime kuussa alotin taas Ylirannalla käymisen tosin vaan itsenäisillä ja aikalailla kannattavia on olleet. :) Tallitöitäki on päässy taas tekemään.


Piitulla ratsasteluaJa halailua
Sillon joskus Leenan kans maastossa<3
Elmo tykkäs vaa syyä mun takkia.

Ylirannan paras poni ja Leena<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti