lauantai 7. maaliskuuta 2015

#12 7.3.2015


Oltiin tänään Ylirannalla pitkästä aikaa. Mentiin sinne kymmeneksi ja lähettiin neljän aikoihin.

 Ennen kahtatoista käytiin kuvailemassa hevosia, siivottiin Rosannin ja Airotin karsinat ja auteltiin Jenniä.

 Tarjotuksena oli että oltas menty tunti Ruudilla ja Lutella, mutta Lutella ei saanu mennä joten Leena otti Elmon. Ehittiin olla 20min yhessä maneesissa kunnes päätin tulla voltilla alas ja selkään alko sattuun joten lopetin ratsastuksen siihen. Sitten vähä aikaa istuskelin maneesin penkeillä ja päätin sit mennä talliin auttaan yhtä tyttöä ja sen äitiä Alman kans ja samallahan olkapää meinas mennä sijoiltaan ku Almalla oli joku ihme päivä ja halus ärsyttää, mutta kun tunnen Almaa jo jotenki nii rauhotin sen ja puhistin ne kaviot rauhallisesti<3.

 Sillä tunnilla Valto otti muutaman pikku spurtin maneesissa nii Jenni päätti taluttaa sitä että ei satu mitään. Tunnin jälkeen autoin Alman kans ja Leena autto Valton kans. Sitten mun piti auttaa toisia tuntilaisia ku ne ei saanu Stokkiksen satulaa ja ne ei osannu laittaa meksikolaisia(Hyvä että ite osaan:D) mutta hyvin osasin:) Ja sitten laitoin Jäpälle suittet.

 Sitten Anne tuli sinne nii haettiin Roope,Nopsa, Veli, Lassi, Pate, Tomppa, Lutteja Rosanni ku oli niin huono ilma eikä niillä ollu loimee päällä. Sitten annettiin niille heinää ja laitettiin heinät valmiiksi siihen.Luten poseeraukset<3
Melvis


Hanna


Tallin uudet kisut

Ruudi<3

RuudiskaTomppa<3

Tomppa<3


PadricoEi kommentteja:

Lähetä kommentti